NOVINKY

arr3ODMĚŇTE SE ZA NÁKUP NOVÉ PRAČKY GORENJE!Rozdáváme dárky všem, co mají páru!   A nyní si můžete vybrat svou pračku.. ... arr3Apple iPhone SE je zpět!Apple iPhone SE je zpět!Láká na fantastickou cenu a výbavu z iPhonu 11.   ... arr3Nařízení vlády ČR - provoz v době mimořádných opatření na FOX'sVážení zákazníci, dle nařízení vlády z 15.3.2020 je prodejna FOX‘s až do odvolání... arr3Jak vybrat chladničku ... arr3Přechod na DVB-T2 dočasně pozastavenPřechod na DVB-T2 se dočasně pozastavuje. Na základě dohody CRA s MPO a ČTÚ schválila v pátek... arr3Jak vybrat pračku?Jak vybrat pračku? Automatické pračky již dlouhou dobu standardní součástí každé domácnosti. A... arr3Dárkové poukazy FOX'sKdyž nevíte čím udělat radost..   Dárkové poukazy Přemýšlíte nad užitečným dárkem pro své... arr3DVB-T2 stručněDigitalizace a přechod na DVB-T2 - jednoduše a stručně   Koho se to týká..? Všech! Korektněji... arr3Sušička prádla?Jak vybrat sušičku prádla?   Sušičky se stávají běžnou součástí vybavení domácnosti. Alespoň tam,... arr3Výběr televizoruJak vybrat televizor Výběr televize – na čem záleží? Televize je součástí téměř každé...

KONTAKTY

FOX-spot s.r.o.
Masarykovo nám. 64
768 61, Bystřice pod Hostýnem
tel: +420 603 864 024
obchod(a)fox-spot.cz
Po-Pá 8:30 - 17:00
So 8:30 - 11:00

AKČNÍ NABÍDKA


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti FOX-spot s.r.o., IČ 07837658, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 77431 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů